INKOM

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De INKOM is dé introductie week voor alle nieuwe studenten van de Universiteit Maastricht en de Zuyd Hogeschool. Tijdens deze week zullen tal van activiteiten plaatsvinden en alle studenten-, studie- en sportverenigingen zullen zich presenteren. Onder begeleiding van ouderejaars studenten zul je de stad leren kennen. Bovendien zullen er elke avond grote feesten worden georganiseerd met bekende artiesten. Na de INKOM zul je je thuis voelen in het studentenleven in Maastricht, en precies weten wat de stad je te bieden heeft!

Derhalve besluiten de heeren van Spiritus Vitalis MCMXC elk jaar om een selecte groep studenten onder hun vleugels te nemen en hen te begeleiden tijdens deze verrijkende week. Tijdens de inkom stellen de leden alles in het werk om de nieuwe studenten onder te dompelen in al het moois dat het Maastrichtse dispuuts- en studentenleven te bieden heeft. Onderdeel van onze activiteiten tijdens de inkom – naast het inkom programma – zijn: integraties met damesdisputen, het bijwonen van feesten, bierontbijtjes, ontspannende activiteiten in het park en een fantastische vaartocht over de Maas.

Benieuwd geworden? Kom ons opzoeken tijdens of na de INKOM door één van onze activiteiten bij te wonen! Uiteraard kun je er ook altijd ongedwongen eentje met ons mee hydrateren. Neem gerust contact met ons op via de contactpagina.

22 augustus Varen op de Maas 15:00-18:00 Servaasbrug

29 augustus Kennismakingsborrel 19:00-02:00 Café De Dikke Dragonder (Platielstraat 21)

3 september Kennismakingsborrel 19:00-02:00 Café de Boschpoort (Boschstraat 64)

5 september Kennismakingsborrel 19:00-02:00 Eetcafé De Preuverij (Kakeberg 6)

Tot dan!

De Algemene Introductieweek van Maastricht, de INKOM, wordt georganiseerd door de Werkgroep INKOM namens de Maastricht University en Zuyd Hogeschool (www.inkom.nl<http://www.inkom.nl>). De Werkgroep INKOM is als organisatie verantwoordelijk voor het gehele INKOM programma. De Werkgroep INKOM en Spiritus Vitalis werken samen tijdens de bovenstaande activiteiten.’